Naruto Akkipuden: Genin no Isan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svět se změnil. Velká válka skončila, ale temnota stále prostupuje tímto světem. Připojte se do našich řad a zastavte opravdové zlo.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

PŘESTAVBA FÓRA! NA VŠEM SE PRACUJE, MĚJTE PROSÍM STRPENÍ, DĚKUJI.

Gyoku Yuki

Goto down 
AutorZpráva
Gyoku Yuki

Gyoku Yuki

Poèet pøíspìvkù : 1

Gyoku Yuki Empty
PříspěvekPředmět: Gyoku Yuki   Gyoku Yuki EmptyThu Mar 13, 2014 5:35 pm

Jmeno: Gyoku Yuki (jmeno odvozené ze slova 氷河 [Ledovec])
Věk: 12
Krevní skupina: AB
Přezdívka: Nemám
Výška: 156 cm
Váha: 52 kg
Živel: Hyoton (led)
Popis:
Gyoku je menší kluk a má hnědé oči. Nosí delší zelený tričko s bíloběžovíma proužkama a  běžové tepláky. Mezi tričkem a kalhotama nosí zelenožlutý obvaz který má skoro až na zem. Barva pleti je bílá. Na těle nemá žádné další výrazné znamení.
Charakteristika:
Gyoku je většinou klidný a vyrovnaní. Když si je ale jistej že má pravdu tak neposlouchá jiné názory. Je celkem hodný a poslouchá svého sensei když se mu chce. Má svého senseie za idiota a za budižkničemu.
Životopis:
Kde bych začal ani sám nevím. Je mi 12 let a jmenuju se Gyoku. Neznám svůj původ a neznám svůj klan. Když jsem byl malý tak mě rodiče odložili a utekli. Nebo aspoň tak mi to bylo řečeno. Můj klan byl nebo je vlasníkem KG který se nazývá Hyoton. Povím vám co vím. Bylo mi přibližně 7 když jsem dokončíl Akademii. Nikdy jsem neměl talent na Genjutsu no popravdě jsem byl dost pozadu oproti mým spolužákum. Za to jsem ale vynikal v rychlosti a v ninjutsu. Časem jsem našel svůj koníček a to bylinkaření a
vyrobě paralyzujících jedů. Vím jaké kytky trhat a jak je připravovat na jed který si dávám na jehly. Vím že mám 2 elementy a to Suiton a Fuuton ze kterých se skladá mé KG. Už od mala jsem trenoval rychlost protože jak říkal jeden ninja který mi byl blízky „Pokud tě nedokažou zasahnout tak tě nedokažou zranit”. Touhle větou jsem se řidil dosavadní život. Žil jsem sám a vždicky jsem se stranil lídí a byl jsem takovej že nerad mluvil aby neupozornoval lidi že existuje. Jedině s mím Sensiem jsem mluvil normalně. Tohle se změnilo když mi bylo 10. Ani nevím co mě přinutilo se změnit možná touha být něčí přítel. Už dost dlouho nosím oblečení kterým se líším od ostatních. Jsou to volnější bežové kalhoty, zelenou mikinu a používám místo kunaiů a shurikenů jehly. Volný čas travím s přateli, a koníčkem (bylinkaření). Doma mám zasazených 5 druhů kytek, ty kytky se jmenují Jalovec, Brslen, Jerlín, Lýkovec jedovatý, a Anturii. Kytky mám na okrasu a i pro bylinkařské učely. Podle toho co vím jsem jedinej ninja na světě co má Hyoton proto techniku co použiju vídí soupeř poprvé v životě proto s oblibou před vyslovení techniky přídám „Skytá technika”. Znám lidskou anatomii, a tak můžu zranit, nebo jinak vyřadit svého soupeře skoro okamžitě pomocí mých jehel, jsem opravdu dobrý v Shinjutsu (akupunktura). Je mi 12 a tady začíná můj příběh.
Návrat nahoru Goto down

Gyoku Yuki
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Furosuto Yuki

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Akkipuden: Genin no Isan :: Vaše Postavy :: Charaktery-
Přejdi na: