Naruto Akkipuden: Genin no Isan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svět se změnil. Velká válka skončila, ale temnota stále prostupuje tímto světem. Připojte se do našich řad a zastavte opravdové zlo.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

PŘESTAVBA FÓRA! NA VŠEM SE PRACUJE, MĚJTE PROSÍM STRPENÍ, DĚKUJI.

Herní styl

Goto down 
AutorZpráva
大きな魚
Admin
大きな魚

Poèet pøíspìvkù : 13

Herní styl Empty
PříspěvekPředmět: Herní styl   Herní styl EmptySat Mar 15, 2014 4:31 pm

Ačkoli se nacházíme na fóru tak se zde nebude hrát jako klasická forma, to znamná, že si nebudete dělat co se vám zachce. Váše bytí v této hře bude pevně provázano s Vypravečem a jediný vypravěč zde jsem já. Je zde sice  několik dalších adminů, ale co se týče příběhu tak na to mám patent :-)
Styl hry tedy bude následující: Já vám, přesněji vaší skupině, napíšu nějaký post co se děje, kde jste a jak to na tom místě vypadá. A vy na to budete reagovat. No a samozřejmě vás za ruku pořád vodit nebudu, takže když si zajdete na rámen do Ichiraku, tak tam si to klidně můžete odehrát sami.
Pokud jste někdy hráli Dračí Doupě, tak ten styl hry je podobný (ovšem bez kostek a podobných otravností). Nyní bude následovat přesný vzor, jak by ty texty měly vypadat. Samozřejmě ty vaše budou podrobnější, hezčí a budou zpětně reagovat na to, co už se stalo.

Vypravěč:
Jdeš temnou chodbou. Nevidíš ani na špičku nosu a řídíš se hlavně podle toho jak vedou stěny chodby. Když vtom se před tebou rozežehne pochodeň zavěšená na stěně. Jako by to bylo nějaké automatické osvětlení. Když se oči smíří s tím prudkým přívalem světla, tak před sebou spatříš velké ocelové dveře.

Vaše odpověď:
Jdu nějakou chodbou, všude je tma takže nevidím vůbec nic. Řídím se pouze tak, že táhnu dlaní po stěně po mé pravici. Zatraceně copak tahle chodba nikam nevede? Pomyslím si a naštvaně se zamračím, vtom přede mnou vyšlehne oheň na louči. Leknutím odskočím dozadu, ale udržím se a nevykřiknu. Zatraceně co to je!? Kryju si oči před prudkým světlem. Když si oči přivyknou tak si všimnu dveří přede mnou. Moc dlouho neváhám, je mi jasné, že musím projít. Ale raději to zkontroluju. Pomalu se přikloním ke klíčové dírce a podívám se dovnitř.

Tímto způsobem budeme psát po celou dobu hry a odvíjení příběhu. Jak již bylo zmíněno v některých ostatních pravidlech, tak podle kvality příspěvku budete získávat vaše odměnové či zkušenostní body (XP). Takže pokud se chcete stát dobrým shinobi, tak se snažte, aby vaše texty byly co nejlepší. No, jak jste si jistě všimli, tak v textu jsem občas použil kurzívu. Tato kurzíva znázorňuje to, co si vaše postava právě myslí. To co je kurzívou je to, co nemůže druhý hráč vědět, takže vás žádám, aby jste to jako hráči respektovali. A já to bude respektovat jako Vypravěč.
Druhým pravidle pro psaní je to, že přímá řeč bude označena "Tučně a bude v uvozovkách", jde hlavně o úhlednost příspěvku a o jeho přehlednost. Přímou řeč budete používat často, protože budete mluvit jak mezi sebou uvnitř skupiny tak samozřejmě s těmi, které vám postavím do cesty.

No, takže gratuluji, že jste se dostali až na konec tohoto kousku pravidel přímo o stylu hraní. Nyní buď přejděte k dalším pravidlům a informacím a nebo se připravte na hru. Děkuji za pozornost.
Návrat nahoru Goto down
https://akkipuden.forumczech.com

Herní styl
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Informace: Herní svět

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto Akkipuden: Genin no Isan :: Informace :: Pravidla-
Přejdi na: